Rundtur Troms og Finnmark

Rundtur Troms og Finnmark 7 dager

Bli med på en rundreise i Troms og Finnmark.

Opplev spektakulær natur, lokal mat, kultur og historie fra vårt spennende fylke.
Bli med til en helt spesielt plass i Tromsø, Viking middelaldertunet, her får vi historiefortelling mens vi nyter god mat. Fjellheisen er tilgjengelig for de som vil jakte på midtnattsol eller vil ha unik utsikt over Tromsø.
I Nordreisa reiser vi med elvebåt opp til fantastiske Mollisfossen. I Alta besøker vi museum før turen går over langstrakte vidder til Kautokeino.
Her skal vi besøke den kjente sølvsmia Juls.
I Karasjok får vi oppleve samisk kultur og lokal mat. Når vi ankommer Honningsvåg bærer det rett opp til Nordkapp her får vi forhåpentligvis enda mere middnattsol. I Honningsvåg skal vi på fuglesafari og spise kongekrabbe før turen går innom Hammerfest og ender i Alta.

 

 

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst angi et emne.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Program

Dag 1: Lander 1300 Tromsø. Kort omvisning i byen, om det er fint vær kan det være mulig å besøke fjellheisen. Innsjekk og middag på hotellet

Dag 2: Tromsø. Dagstur opp sherpatrappa til fjellheisen. Kveldstur og middag på Tønnsvika Viking middelalder tun.

Dag 3: Tromsø -Nordreisa. Ferge Breivikeidet-Svensby, Lyngsfjord- Olderdalen. Kl.1300-1800 Elevebåt tur til Mollisfossen. Avslutter dagen med middag på Sørkjosen hotell.

Dag 4: Nordreisa-Alta-Kautokeino. Besøke Alta museum og Juls i Kautokeino. Innsjekk og middag på Thon hotell i Kautokeino.

Dag 5:Kautokeino-Karasjok-Nordkapp. Besøker Sápmi i Karasjok. Lunsj i stor gammen. Kveldstur til Nordkapp. Avslutter dagen med middag på hotellet i Honningsvåg.

Dag 6: Nordkapp -Hammerfest -Alta. Fuglesafari og kongekrabbe Lunsj med 71 gradernord i stor lavvo. Vi besøker Hammerfest og Turistua. Overnatting og middag på hotell i Alta.

Dag 7: Alta. Frokost og avreise hjem.

Reisefakta:

  • Gruppetur
  • Familievennlig
  • Passer for alle aldersgrupper

Pris: ta kontakt for pris

Inkl. i prisen:

  • Transport t/r
  • Hotell 6 netter, m/ frokost og 6 middag

t:+47 40 00 21 96

Translate »