Bedriftstur

Skal deres bedrift på blåtur?

Skreddersydde pakker fra A til Å

Vi vet at planlegging er alt for en vellykket tur. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy og planlegge deres reise hele veien fra avreise til hjemkomst.

Trenger du hjelp med  hvor dere skal reise, planlegging , reservasjons på hoteller, bespisninger, opplevelser, ferger mm?

Vi har lang erfaring med å planlegge turer og er her for deg. Ta gjerne kontakt for en uformell prat.

Blåtur til Aurora Spirit

Forslag til program blåtur til Aurora Spirits

09:00 Avgang Fra Tromsø

10:00 Ferga Breivikeide-Svensby

11:15 Ankomst Aurora Spirit omvisning og lunsj

13:15 Avgang til aktivitet og TEAM building. Aktiviteter som øksekast, snøscooter, rib, hundesledetur, jacuzzi , badstu, nordlys mm. 

19:00 Middag og overnatting

09:00 Frokost

10:00 Aktivitet/lunsj

16:00 Ankomst Tromsø

Gruppetur til AURORA SPIRIT

Omvisning 

På “Arctic Whisky Experience”, vil en kvalifisert medarbeidere veilede dere gjennom prosessen med produksjon av ulike typer brennevin som vodka, akevitt, gin og whisky på verdens nordligste destilleri.
Dere får et glimt inn i mystiske norrøn fortid, vikingtidens drikkeskikker, hjemmebrenning i Nord-Norge, og lære om hi-tech alkohol produksjon på toppen av verden.
I løpet av denne spennende guidete turen, vil dere se, føle og lukte arktiske ingredienser. Etter turen, har dere muligheten til å kjøpe smaksprøver, nyte lokal mat og ta en titt rundt i besøkssenter.

Turen inkluderer tre tastings.

Det vil bli servert lunsj på Aurora spirit.

 

VARIGHET: ca. 2 time

DU BESØKER: Still house, Produksjon, Viking Whisky lager

TASTE: 3 forskjellige Bivrost products («extended tasting» mulig)

Blåtur til Levi

Forslag til program

Dag 1: Avreise fra Tromsø (Prostneset) kl. 10.00, via Nordkjosbotn kl. 11.00. Vi fortsetter mot Kilpisjärvi hvor vi tar et stopp. Turen går videre til Karesuando og kaffe/ lunsjpause. På ferden videre passerer vi Mounio før vi ankommer Levi ved 17-tiden lokal tid. Middag og over-natting.

Dag 2 og 3: Vi skal ha noen fine dager på Levitunturi SPA-hotell. Det er et kjempeflott anlegg, der vi som hotellets gjester har fri adgang til alle fasiliteter! Her får dere velge om det trenges å leie konferansesal og om det skal legges tilrette for planlagte felles aktiviteter.

Vi er innkvartert på dobbeltrom og har alle middager og frokoster på hotellet. SPA-timer bør forhåndsbestilles og betales på stedet. Området byr på utmerket turterreng med løyper og gangstier for de som ønsker å benytte seg av dette.

Dag 4: På hjemturen kjører vi til Kilpis for handlestopp/mat pause. Før vi ankommer Tromsø.

Translate »