Bussring AS

Om oss

Norges største turne-transportør og Nord Norges største turbuss selskap.

 

 

For deg og Nord Norge.

Bussring er en familie bedrift med røtter i Nordreisa, ett hjerte som banker for Nord Norge og ett brennende ønske om bærekraftige transportløsninger og opplevelser i Nord. Vi jobber for lokal forankring og verdiskapning i Nord Norge. Vi er løsningsorientert og utfører alt innen logistikk og transport. 

Du som kunden er den viktigste for oss. Ansatte er en del av familien.

I dag realiserer vi mange drømmer ved å gjøre det enkelt å reise til opplevelser i Nord. Med egen rute, gode samarbeidspartnere, nye busser og dyktige sjåfører tar vi deg med på eventyr over hele Nordkalotten.

Nord Norges største turbuss selskap.

Bussring er Norges største turne-transportør og Nord Norges største turbuss selskap. Vi har hovedkontor i Nordreisa, og har i tillegg busser i Finnmark, Troms og Nordland. Vår busspark består av ca. 40 nye turbusser, minibusser og VIP biler.

Bussring er alltid løsningsorienterte og utfører alt innen logistikk og transport. 

Fakta om Bussring
55 ansatte + samarbeidspartnere over hele landet. Årsomsetning Ca. NOK 90 millioner

Som partner innen transport og logistikk har vi vært med på store eventer som OL på Lillehammer, partner for Statoil under utbyggingen av LNG anlegget på Melkøya, Arctic Race of Norway, turne for Riksteatret, oppdrag for forsvaret i indre Troms, flybussen i Tromsø og etablering av Arctic Route i samarbeid med Finland og Sverige.

Da askeskyen kom fra Island, transporterte Bussring flere tusen mennesker fra sør til nord. I tillegg har vi i en årrekke vært nær samarbeids- partnere til produksjonsteamet rundt 71 grader Nord, Forsvaret, Hålogaland Teater og Riksteatret

– vi dekker de fleste logistikk og transport behov!

Dekningsområde (primært)
Bussring har kapasitet til å dekke det meste i Nordområdene i Norge; Nordland, Troms og Finnmark fylke. Med utgangspunkt i disse fylkene tilbyr vi logistikk, reiser og pakketurer til hele Europa – og med spesiell fokus på Nord Norge, Russland, Finland og Sverige m.fl. Vi har stasjonert materiell på strategisk utvalgte områder innenfor vår region, i tillegg til svært fleksibel og effektiv flåtestyring – som gjør at vi kan allokere ressurser dit de trengs, når de trengs -på kort varsel.
Hovedkontor er i Nordreisa

Bussring avd. Tromsø Adresse: Terminalgata 176 9019 Tromsø Norge/Norway 4000 2196 booking@bussring.no

Historien

Bussring er et stolt, tradisjonsrikt selskap som ble etablert helt tilbake i 1957. Det begynte i det små, med en liten buss som fraktet folk i Nord-Troms mellom bygdene. På svingete nordnorske veier var vi med på å skape levekraftige samfunn og sosiale bånd over høye fjell og dype fjorder. Siden 50-tallet har vi jobbet hardt og målrettet for å videreutvikle våre tjenester, og i dag fremstår Bussring som en moderne logistikkpartner og turoperatør.

 Henry Nyvoll gründer av Bussring 

Bussring eventyret startet i Nord-Troms, året var 1957. Henry vokste opp under skrinne kår, foreldrene var sauebønder. De kjøpte en liten Volvo-buss for å få endene til å møtes og begge foreldrene måtte kjøre på skift. Bussen ble snart et bindeledd mellom bygdene i Nord-Troms, der folk ble fraktet til skole, fest og forsamlinger langs smale og svingete veier. Under midnattssola og under flammende nordlys. I all slags vær, på all slags føre. Året rundt.

Slik startet busseventyret for 50 år siden, som i dag teller 40 busser og 100 ansatte.

På den tida var det ingen barnehage, og Henry var for liten til å være hjemme alene. Så når mor Lilly kjørte bussen satt Henry på første rad, fastbundet med ett skjerf. Og hver kveld tok han med seg to leker i senga; et fat og en tresleiv. Tresleiva var girspaken, fatet ble et ratt. Slik kjørte Henry buss inn i drømmeland.

Henry kjøpte sin første buss før han var 30 år og startet sin eventyrlige reise inn i buss og reiselivsbransjen ved å gi tusenvis av turister sitt første møte med sommeren og midnattssola på Nordkapp. I dag får du som gjest oppleve vinteren med Nordlyset og alt hva Arctic og Nordkalotten kan tilby. På svingete veier, over høye fjell og langs dype fjorder bidrar vi til å knytte bånd og skape levedyktige lokalsamfunn.

 Vi gjør det enkelt å reise uansett årstid til opplevelser på Nordkalotten, og vi er stolte over å oppfylle mange drømmer – hver eneste dag. Vi ønsker deg velkommen ombord i våre busser, på vei til dine drømmer.På veien får du kjenne på fellesskapsfølelsen, besøke spennende lokalsamfunn og oppdage den fantastiske naturen i det arktiske eventyret – alt i trygge omgivelser. Vi gjør reisen til en opplevelse – for deg og Nord-Norge – The Arctic way.

Leveranse i Verdensklasse.

Enkleste vei til trygg transport.
Bussring sin visjon er for deg og Nord-Norge og har verdiene trygg etterrettelig, ansvarlig og menneskelig. Vår misjon er leveranse i verdensklasse. Derfor prioriterer vi høy komfort, sikkerhet og topp service for alle våre passasjerer enten turen gjelder Lavkarittet i Skibotn, bedriftstur eller annet. Med Bussring skal alle turer være gode opplevelser!

 Komfort, kvalitet og sikkerhet i høysetet.

Vår flåte består av nye moderneturbusser og kjøretøy med de fleste fasiliteter og som oppfyller de seneste sikkerhets- løsningene på markedet. Komfortable seter,
god benplass, toaletter samt med ulike former for AV-anlegg er noen eksempler.

Vi tilpasser oss deg – ikke omvendt.

Bussring legger stor vekt på å være en totalleverendør og nær samarbeidspartner. Derfor jobber vi ofte tett med våre oppdragsgivere – og strekker oss langt for å oppfylle dine ønsker. Hos oss er det vi som skal tilpasse oss deg – og ikke omvendt!

Skreddersydde pakker fra A til Å.

Vi vet at planlegging er alt for en vellykket tur – enten det er privatreise eller firmareise. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy og planlegge en reise hele veien fra avreise til hjemkomst; måltider, hotell, opplevelser, fly, båt, ferge, m.m

Våre samarbeidspartnere er mange.

Vi arrangerer skoleturer, turer for lag og foreninger, bedrifter, seminarer, kick-off og konferanser. Vi bidrar gjerne med hjelp i forbindelse med din tur eller ditt logistikk og transportbehov.

Ta kontakt for en uformell prat.

Prosjektrelatert personell- logistikk 

-Kapasitet og erfaring
fra store og små prosjekter over hele Norge

Bussring har årelang erfaring og tung kompetanse som partner på prosjektrelatert transportlogistikk. Gjennom bl.a. våre engasjementer for Statoil på Melkøya har vi opparbeidet rutiner og tung kompetanse på kostnadseffektiv transport av personell på større prosjekter, utbygginger og så videre.

Vi vet at personlig oppfølging, prosjektstyring, planning og rapportering innenfor transport- logistikken on/off-site ofte er en kritisk faktor for at prosjektet skal lykkes – administrativt så vel som gjennomføringsmessig. 

Med Bussring på laget, får du en partner som fyller alle kvalitetsmål – og mer til.

For deg og Nord Norge

– Vi tar deg dit du vil.

Translate »