Bussring AS

Bussring ansatte

Nord-Norges største

Bussring er Norges største turne-transportør og Nord Norges største turbuss selskap.

Vi har hovedkontor i Tromsø, og har i tillegg busser i Finnmark,Troms og Nordland.Til sammen har vi ca. 40 busser og kjøretøy i forskjellige størrelser.

Bussring er alltid løsningsorienterte og utfører alt innen logistikk og transport.

Vi arrangerer skoleturer, turer for lag og foreninger, bedrifter, seminarer, kick-off og konferanser.Vi bidrar gjerne med hjelp i forbindelse med planlegging av turer, reservasjon av plass på hoteller, bespisninger, opplevelser, ferger mm.

Historie

Selskapet har en lang og stolt historie. Som partner innen transport og logistikk har vi vært med på store eventer som vinter-OL på Lillehammer, partner for Statoil under utbyggingen av LNG anlegget på Melkøya, Sjakk OL og Arctic Race of Norway.

Da askeskyen kom fra Island og lammet all flytrafikk i Norge, transporterte Bussring flere tusen mennesker mellom Nord- og Sør-Norge.

I tillegg har vi i en årrekke vært nær samarbeidspartner til produksjonsteamet rundt 71 grader Nord, forsvaret, Hålogaland Teater og Riksteatret.

Turer

En busstur bringer folk sammen og skaper stemning.

Vi er behjelpelig med å skreddersy din tur.

Om bord i bussene er det moderne fasiliteter med justerbare seter, panoramautsikt, air-condition, toalett, video, kjøleskap, kaffemaskin,  Internett mm.

Våre profesjonelle og smilende sjåfører setter alltid sikkerhet først og yter den beste service til deg som kunde. Ta kontakt.

Gode løsninger

Våre samarbeidspartnere er mange, både i Norge og i utlandet.

Bussring er kjent for å finne gode løsninger for våre kunder og tilrettelegger turer etter kundens behov.

Skoler, lag og foreninger, bedrifter, turneer og alle andre typer grupper får dekket sine transportbehov av Bussring.

Vil du vite mere om oss?

Se vår brosjyre

Trykk her for å se brosjyren

Translate »