OM OSS

Året er 1957 en buss blir kjøpt og en familie bedrift blir til. En liten buss på smale veier som fraktet folk i Nord-Troms mellom bygdene til skole, fest og forsamling.
Henry Nyvoll skulle aldri bli buss sjåfør.
Når mor var på kjøring måtte Henry være med. Han satt på første rad ,butten fast med ett skjerf.
Når kvelden kom fikk Henry to leker med seg i senga, det var et fat og en tresleiv.
Tresleiva satte han mellom madrassen og sengekarmen, tresleiva var girspaken og fatet var rattet. Henry kjørte buss inn i drømmeland.

Selv om Henry hadde bestemt seg for å ikke å bli buss sjåfør, gikk det ikke mange årene før han kjøpte sin første buss og startet sin eventyrlige reise inn i buss og reiselivsbransjen. 

For deg og Nord Norge.
Bussring er en familie bedrift  med røtter i Nordreisa, ett hjerte som banker for Nord Norge og ett brennende ønske om bærekraftige transportløsninger og opplevelser. Vi jobber for lokal forankring og verdiskapning. Kunden er den viktigste for oss. Ansatte er en del av familien.
I dag realiserer vi mange drømmer ved å gjøre det enkelt å reise til opplevelser i Nord.
Med egen rute, gode samarbeidspartnere, nye busser og dyktige sjåfører tar vi deg med på eventyr over hele Nordkalotten.

Nord Norges største

Bussring er Norges største turne-transportør og Nord Norges største turbuss selskap.

Vi har hovedkontor i Nordreisa, og har i tillegg busser i Finnmark, Troms og Nordland. Vår busspark består av ca. 40 busser og kjøretøy i forskjellige størrelser.

Bussring er alltid løsningsorienterte og utfører alt innen logistikk og transport.

Vi arrangerer skoleturer, turer for lag og foreninger, bedrifter, seminarer, kick-off og konferanser.Vi bidrar gjerne med hjelp i forbindelse med planlegging av turer, reservasjon av plass på hoteller, bespisninger, opplevelser, ferger mm.

Fakta om Bussring

55 ansatte + samarbeidspartnere over hele landet.  Årsomsetning Ca. NOK 90 millioner

Dekningsområde (primært)

Bussring har kapasitet til å dekke det meste i Nordområdene i Norge; Nordland, Troms og Finnmark fylke. Med utgangspunkt i disse fylkene tilbyr vi logistikk, reiser og pakketurer til hele Europa - og med spesiell fokus på Nord Norge, Russland, Finland og Sverige m.fl.  Vi har stasjonert materiell på strategisk utvalgte områder innenfor vår region, i tillegg til svært fleksibel og effektiv flåtestyring - som gjør at vi kan allokere ressurser dit de trengs, når de trengs -på kort varsel.

Hovedkontor er i Nordreisa
Bussring avd. Tromsø   Adresse: Terminalgata 176 9019 Tromsø Norge/Norway 4000 2196 booking@bussring.no

Historien

Bussring er et stolt, tradisjonsrikt selskap som ble etablert helt tilbake i 1957.

Det begynte i det små, med en liten buss som fraktet folk i Nord-Troms mellom bygdene.
På svingete nordnorske veier var vi med på å skape levekraftige samfunn og sosiale bånd over høye fjell og dype fjorder. Siden 50-tallet har vi jobbet hardt og målrettet for å videreutvikle våre tjenester, og i dag fremstår Bussring som en moderne logistikkpartner og turoperatør..

Bussring er Norges største turnetransportør og Nord-Norges største turbuss selskap.

Som partner innen transport og logistikk har vi vært med på store eventer som OL på Lillehammer, partner for Statoil under utbyggingen av LNG anlegget på Melkøya, Arctic Race of Norway, turne for Riksteatret, oppdrag for forsvaret i indre Troms, flybussen i Tromsø og etablering av Arctic Route i samarbeid med Finland og Sverige.

Da askeskyen kom fra Island, transporterte Bussring flere tusen mennesker fra sør til nord.

I tillegg har vi i en årrekke vært nær samarbeids- partnere til produksjonsteamet rundt 71 grader Nord, Forsvaret, Hålogaland Teater og Riksteatret.

- vi dekker de fleste logistikk og transport behov!

Leveranse i Verdensklasse

Enkleste vei til trygg transport

Bussring sin visjon er for deg og Nord-Norge og har verdiene  trygg etterrettelig, ansvarlig og menneskelig.

Vår misjon er leveranse i verdensklasse.

Derfor prioriterer vi høy komfort, sikkerhet og topp service for alle våre passasjerer enten turen gjelder Lavkarittet i Skibotn, bedriftstur eller annet. Med Bussring skal alle turer være gode opplevelser!

Komfort, kvalitet og sikkerhet i høysetet

Vår flåte består av nye moderneturbusser og  kjøretøy med de fleste fasiliteter og som oppfyller de seneste sikkerhets- løsningene på markedet. Komfortable seter,
god benplass, toaletter samt med ulike former for AV-anlegg er noen eksempler.

Vi tilpasser oss deg - ikke omvendt

Bussring legger stor vekt på å være en totalleverendør og nær samarbeidspartner. Derfor jobber vi ofte tett med våre oppdragsgivere - og strekker oss langt for å oppfylle dine ønsker. Hos oss er det vi som skal tilpasse oss deg - og ikke omvendt!

Skreddersydde pakker fra A til Å

Vi vet at planlegging er alt for en vellykket tur
- enten det er privatreise eller firmareise. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy og planlegge en reise hele veien fra avreise til hjemkomst; måltider, hotell, opplevelser, fly, båt, ferge, m.m

 

Prosjektrelatert personell- logistikk

 

-Kapasitet og erfaring
fra store og små prosjekter over hele Norge

Bussring har årelang erfaring og tung kompetanse som partner på prosjektrelatert transportlogistikk. Gjennom bl.a. våre engasjementer for Statoil på Melkøya har vi opparbeidet rutiner og tung kompetanse på kostnadseffektiv transport av personell på større prosjekter, utbygginger og så videre.

Vi vet at personlig oppfølging, prosjektstyring, planning og rapportering innenfor transport- logistikken on/off-site ofte er en kritisk faktor for at prosjektet skal lykkes - administrativt så vel som gjennomføringsmessig.

Med Bussring på laget, får du en partner som fyller alle kvalitetsmål - og mer til.

 

For deg og Nord Norge

- Vi tar deg dit du vil.

"Kunden er den viktigste for oss"
Sammen finner vi de gode løsningene slik at DU som kunde kan reise enkelt dit DU vil.

"Leveranse i verdensklasse" Bussring

Turer

Bli inspirert av våre tur forslag! Ta kontakt for priser og mer informasjon.

Bestill Buss

Vi utfører turoppdrag og annen kjøring over hele landet.

The Airport Express

Flybussen tar deg til og fra Flyplass til sentrum, hotellene, universitetet og UNN.

The Arctic Route

The Arctic Route. Besøk Norge ,Sverige og Finland på en og samme rundreise. Vi gjør det enkelt for deg å reise og oppleve i Nord.

Tromsø Safari

Bli med Tromsø Safari på tur.
Få opplevelser du sent vil glemme.

Sertifisert

Vi ble første gang miljøfyrtårnsertifisert i 2010. Vi bryr oss.

Read More

KONTAKT OSS

Kontakt oss

For deg og Nord Norge.

Siden 50-tallet har vi jobbet hardt og målrettet for å videreutvikle våre tjenester, og i dag fremstår Bussring som en moderne logistikkpartner og turoperatør. Bussring er i dag Norges største turnétransportør og Nord-Norges største turbuss-selskap. Vi utfører alt innen transport og logistikk.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Bussring AS
Terminalgata 176
9019 Tromsø

e: booking@bussring.no

rgf_logo_eps[1]
logo2008
Achilles_white
Translate »